Dutch English French German Italian Norwegian Portuguese Russian Spanish

Agenda

 VEr wordt weer geblazen vanaf 30 november 2022 tot en met 6 januari 2023.

En op zaterdagavond 7 januari 2023 vanaf 18.00 uur vindt de afsluiting plaats bij de Pancratiuskerk in Diever.  Gevolgd door een sfeervolle wandeling door Diever. Bij de molen in Oldendiever wordt een verhaal verteld en treedt een ACROgroep uit Heino op met "NACHTMERRIE".  Dit beloofd heel bijzonder te worden. U mag dit niet missen! Verder is er bij de ijsbaan voor iedereen een warme drank! Terug bij de kerk wordt door alle blazers tenslotte een heidens kabaal gemaat teneinde het kwade uit Westerveld weg te blazen. 

  

Blazers Midwinterhoornblazen De midwinterhoornstoel Afblazen bij de kerk

-Op 10 december a.s. wordt er geblazen voor de opening van Sfeervol Diever. Om 18.00 uur bij de Noorderboog te Diever.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Op 30 december 15.00 uur brengen een aantal blazers een 'Ode aan de VREDE en VERBINDING' bij het oorlogsmonument aan de Bosweg in Diever.

  

 Waar wordt er geblazen: Diever, Dieverbrug, Oldendiever, Park Midzomer, Geeuwenbrug. Dwingeloo, Vledder, Wapse, Wateren, Zorgvlied,  en ook in Ijhorst en de Wijk. 

U hebt de meeste kans de blazers te horen tussen 18.00 en 19.00 uur.

 

 

 

 

Visitor heat map tracker, live visitor tracking, real time visitor counter